Ring til os
Tlf. 8181 8700... eller bliv RINGET op
1Dit navn
2Dit telefon nr.
Vi ringer tilbage hurtigst muligt
Ring mig op

Horsens Flyttefirma

Firma oplysninger
Horsens Flyttefirma
Korden 5
8700 HorsensTlf.: 8181 8700
Cvr: 29235309

Flytteforretning
Mobilepay: 2262 5242
Swipp: 2262 5242
          Kontakt os
Send besked

{{ headingContact }}

Jeg hedder Rune Kirk Jakobsen, og jeg driver Horsens Flyttefirma. Jeg kører dagligt i Horsens området, og hjælper til med mange slags forskellige flytteopgver. Det har jeg gjort siden 2006.

Vi er et lille flyttefirma, med nogle få (stærke) mænd tilknyttet. Jeg er med på langt de fleste flytninger, og kan, uanset hvad, stå 100 procent inde for det arbejde som vi udfører.

Vi fremstår, og er, proffesionelle, og giver dig byens bedste flytteservice, og selvom der kan gå flere år imellem håber vi at du anbefaler os til andre, og vil bruge os igen på en anden flytning. Vi sætter stor pris på de anbefalinger vi får, og får mange anbefalinger “mund-til-mund”-metoden..

Da jeg begyndte at køre i Horsens var det faste distributionskørsler, og jeg kom derfor til at kende lokalområdet rigtig godt. Samtidig kunne jeg godt tage flytninger ind ved siden af, og her steg min interesse for at hjælpe med flytninger. Så mit lille projekt startede ud af lyst, og jeg har nu valgt at fokusere på flytteforretningen. Folk var tilfredse med mit arbejde, og jeg fik en stigende efterspørgsel på mit arbejde.

Idag får jeg hjælp af et par gutter som jeg i den grad kan stå inde for. Så hvis du bestiller en opgave, hvor du ikke er tilstede selv, kan jeg 100% garantere at det arbejde der bliver gjort, er noget som du også selv kan stå inde for!

Idag har vi flere varebiler med lift, og flere store trailere og andet materiel tilknyttet, så vi kan klare mange forskellige slags opgaver, både store og små opgaver, store og små ting, lette som tunge. Vi flytter til dagligt, og er i en god rytme, og kan derfor tilbyde dig de fordelagtige priser som vi har

Vi vil gerne være byens bedste flytteforretning, og den mest foretrukne, og vi skiller os derfor ud ved at have en hurtig responstid, opgaverne bliver klaret hurtigt, og til tiden - og naturligvis til den aftalte pris. Vi er uddannet med stort kørekort, og med mere end 50.000 kilometer om året, (og ingen buler!) kan du trygt lade din flytteopgave til os.

Vi vil gerne give dig et positivt indtryk og vi ser frem til at hjælpe dig - og få et godt samarbejde.

Slå på tråden og lad mig høre hvad jeg kan hjælpe dig med - Telefon 8181 8700.