Vil du ringes op?

Erhvervsflytning

Med vores centrale placering i Horsens (1 km fra motorvejen v. Horsens nord), tilbyder vi alle slags flytninger, kontorflyt, flytning af afdelinger mv. - I HELE LANDET!

Billigt flyttefirma i Horsens og omegn.

  • Skal dit kontor flytte?
  • Skal du have ting på opbevaring?
  • Ønsker du hjælp til flytning af maskiner eller større ting?
  • Vil du gerne spare tid og penge ved at lade en flyttemand flytte for dig?

Så er du kommet til det rette sted. Horsens Flyttefirma hjælper dig videre. Tlf. 8181 8700

 

Transportopgaver af forskellig slags

Transport opgaver af forskellig slags er vores hverdag. Kørsel i Jylland, Fyn og Sjælland. Med vores skarpe og fair priser, tilbyder vi dig hjælp til din flytning uanset hvad opgaven lyder på. Vi er uddannet med store kørekort, og sætter en ære i at flytte for dig. Vi har rådighed over store biler, store trailere, varebiler og biler med lift.

Uanset om du leder efter en flyttemand til faste opgaver eller til enkle flytteopgaver, så vil vi efterlade et positivt fodspor, og dig en følelse af at det hele fungerede som det skulle - og mere til! Vi kommer gerne ud og giver et gratis flyttetilbud, eller snakker om hvordan du bedst og billigst kan få klaret din flytteopgave uden store dikkedarer.

Horsens Flyttefirma er et lille firma, hvilket vi ønsker at fortsætte med. Vi får altid en positiv respons på de opgaver vi har udført, og bliver også kaldt til når der kommer en ny opgave en anden gang. Vi arbejder meget på at give dig den bedste behandling, og være absolut fair med priserne. Naturligvis skal vi leve af vores opgaver, men vi brænder mere for vores arbejde end at ‘det er vigtigere at have en forretning’. Vi lever af gentagne kunder, og lever af at give dig en oplevelse som gør at du ringer igen.

Vi fuldfører arbejdet til punkt og prikke, og vi er typerne som “støvsuger efter endt arbejde” - med det mener vi, at det ikke kun er “hovedopgaven” som skal laves - det er HELE arbejdet, indtil at du som kunde er tilfreds. Vi er stolte af, at vores kunder ligger mærke til at vi gør en ekstra indsats, og det kan mærkes i den respons vi får tilbage.

Så kontakt os idag på telefon 8181 8700, og tag en snak med Rune fra Horsens Flyttefirma.

Du er også velkommen til at indhente et gratis flyttetilbud, eller blive ringet op. Tryk på menuen i siden for at læse mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på tlf. 8181 8700
eller bliv ringet op