Vil du ringes op?

Priser

Priser - Privat

Her hos Horsens Flyttefirma går vi meget op i, at vores service skal være yderst konkurrencedygtig og fleksibel, både når det kommer til pris og kvalitet. Det skal kunne betale sig at overlade flyttearbejdet til os – og det kan det i høj grad også:

  • 1 mand inkl. bil: 500 kr. pr. time
  • 2 mand inkl. bil: 1000 kr. pr. time
  • Ekstra mand: 500 kr. pr. time

Alle priser er excl. moms.

Der faktureres minimum for 1 time, og herefter er det pr. halve time. Timepris-opgaver faktureres, fra vi forlader vores lager, til vi er tilbage igen.
Betaling kontant eller via mobilepay ved endt flytning samme dag.
Vi fakturere til EAN nummer.

 

Lad os tage hele flytningen

Det er den billigste måde for dig!

  • Vi har seler, letvægts-sækkevogne, stropper og andet flytteudstyr, hunde, trappe sækkevogne
  • Vi flytter hurtigere, og bruger dermed ikke meget længere tid på lidt flere ting
  • Vi er stærke gutter, med mange års erfaring
  • Overvej din, og dine venners tid, inden du spørger dem

Det kan ikke svare sig at sætte en masse venner og familie i gang når du skal flytte. Det er økonomisk sjældent en merudgift og lade os flytte alle dine ting på én gang.

Lejen af trailer, brug af benzin, til og fra tanken, eventuelle skader på den lånte trailer, sodavand og kaffe til vennerne under flytningen, gør det i næsten alle tilfælde dyrere for dig som kunde.

Lad os flytte det hele, det er væsentlig nemmere for dig, og vi giver gerne en fast billig pris på en samlet flytning. Så slå på tråden og få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med, og hvordan vi gør det nemmest for dig.

Få et uforpligtende tilbud ved at klikke her eller send os en mail på flyt@horsensflyttefirma.dk - eller slå på tråden på telefon 8181 8700.

Ring til os på tlf. 8181 8700
eller bliv ringet op