Vil du ringes op?

Huskeliste

Gode råd i forbindelse med flytning

Huskeliste

Står du foran en flytning, har vi trukket på vores årelange erfaring og ekspertise, og på baggrund heraf har vi samlet en række gode råd, som kan hjælpe dig og lette hele din flytning. Normalt flytter man ikke ret mange gange i løbet af sit liv, og af den grund kan en flytning virke meget uoverskuelig. Læser du vores gode råd, og har du dem i baghovedet under flytteprocessen, kan det gøre det hele meget nemmere.

 

Sorter og smid ud

Skal du alligevel flytte, kan det være en rigtig god anledning til at få ryddet lidt ud og få sorteret de unødvendige ting væk. Tager du en ordentlig tørn, inden flyttefirmaet kommer, går flytningen meget hurtigere, ligesom det kommer til at være nemmere at få dine ting på plads i dit nye hjem.

 

Marker dine kasser

Når du først har kommet dine ting i kasser, kan det være svært at huske, hvad du kom i hvilke kasser. Derfor letter det både dit eget og flyttefirmaets arbejde betydeligt, hvis du markerer kasserne; enten med indhold eller med en reference til det rum, kassen skal stå i. Et andet rigtig godt råd herunder er, at du med fordel kan samle nogle af de vigtigste ting i samme kasser, markere dem og dermed sørge for, at de kommer hen i det nye hjem som noget af det første. Lader du os hjælpe dig med din flytning, tager vi naturligvis højde for alle disse ting.

Ring til os på tlf. 8181 8700
eller bliv ringet op