Vil du ringes op?

Privat flytning

Lad os hjælpe dig med flytningen

Vi vil gerne stå til rådighed til din private flytning. Du kan bruge os som sparringspartner til alt praktisk vedrørende flytning.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Professionelle flyttekasser bedre end normale flyttekasser man køber i byggemarkeder, kan købes hos os for kun 20 kr. pr. stk.
  • Flytning til og fra lejlighed, hus, plejehjem mv.
  • Komplette flytninger (alt fra nedpakning til udpakning i de respektive rum)
  • Opbevaring imellem 2 lejemål hvis nødvendigt
  • Demontage af hvidevarer
  • Kombinerede flytninger (Hvis du ønsker at flytte noget selv)
  • Tømning af dødsbo

Og meget mere... Ring på telefon 8181 8700

Fordelen ved at bruge Horsens Flyttefirma

Den bedste måde at flytte dine ting på, er at snakke med os, inden du skal flytte. Altså allerede inden du begynder at pakke ned. Så kan vi rådgive dig om flytningen, hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest “slipper for flytningen”, og ikke mindst: hvordan du får den bedste flytning til pengene. Det ligger dit frit for hvordan flytningen skal foregå. Vi har sjældent to ens opgaver, og der er forskel på folk; hvad er det bedste for dig?

Vi er vant til at håndtere flytteopgaver hver dag. Vi ved hvordan vi skal tage fat i møbler, og bære tunge ting om hjørner, igennem døre mv. Og det er en fordel for dig. For så sparer du en masse tid, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt vi kan flytte for dig. Mange vælger at bruge venners hjælp til en flytning, og typisk lejer de en trailer på en tankstation, men det kan sjældent svare sig økonomisk, eller tidsmæssigt. Derfor opfordrer vi til at ringe til os, inden der er sat en masse ting i værk.

På en flytning kommer vi ud typisk 1 eller 2 mand, afhængig af opgavens størrelse. Hvis du har mange ting, eller nogle få ting som er tunge kan vi trække en ekstra mand ind. På den måde kan vi nemt håndtere din flytning, og der er ikke behov for at du flytter en finger. Du må gerne hjælpe til hvis du har lyst, så pakker vi flyttebilen, så vi udnytter pladsen bedst muligt. Hvis der er mange ting, så møder vi op med to flyttebiler, så vi kun skal gøre en gang i stedet for to. Alternativt har vi en trailer med, eller begge dele.

Vi råder over mange forskellige trailere, lukket og åben, afhængig af vejr og opgave. Trailerne er så store at der kan stå en bil i dem, så tvivl ikke med om vi kan have tingene med.

Vi vil meget gerne introducere dig med et godt førstegangsindtryk, og afslutte med en oplevelse-over-forventing-følelse. Så ring til Rune på telefon 8181 8700 - så er du godt på vej.

Vi tilbyder også Erhvervsflytning i Horsens og hele Østjylland

Ring til os på tlf. 8181 8700
eller bliv ringet op